Diamanten Pakket

 

Dit is het grootste pakket van Fotoshoot Rotterdam en is het beste te gebruiken voor hele grote fotosessies waar veel foto's nodig zijn en de fotograaf lang aanwezig moet zijn. Tevens zullen er veel mensen worden gefotografeerd. Dit pakket is bij uitstek geschikt voor uitgebreide bruiloft fotografie. Er zijn ook veel klanten die dit pakket nemen voor Familiefotografie of Boudoir. Hiermee beschikken ze over veel foto's en de fotograaf is tot 8 uur voor jou beschikbaar.  Dit lijkt lang maar bij vele fotosessies vliegt de tijd voorbij. Dit is zeker het geval bij bruiloften, familiefeesten en jubilea. Bij professionele boudoir fotografie kunnen veel verschillende uitstralingen/scenes creëren en van visagie veranderen.

 

Het pakket kost €799. Dit fotopakket levert aan jou 200 uitstekend bewerkte foto's. Ons motto hierbij is dat iedere foto aan de muur gehangen kan worden. Als je het aanbod van onze concurrentie bekijkt dan zie je dat de prijs voor een vergelijkbaar fotopakket meer dan het dubbele bedraagt; €1.800.  In het kader van de hele sessie maakt onze fotograaf minimaal zo'n 800 foto's.  

 

Fotoshoot Rotterdam helpt je graag met inspiratie en ideeën m.b.t. kleding, visagie, stijl, originele locaties. 

 

Bekijk onderstaand tabel. Hierin geven wij een overzicht van onze pakketten en mogelijkheden aan. 

Onze fotograaf laat je makkelijk bepalen welk pakket voor jouw behoefte het beste is. Bekijk alle soorten fotosessies in dit overzicht.

 

Wat kun je bij Fotoshoot Rotterdam verwachten bij dit pakket?

  • Onze fotograaf is tot 8 uur beschikbaar voor jou
  • Je krijgt 200 perfect bewerkte foto's uit een totale fotoshoot van zo'n 800 foto's
  • Voorbereiding van de studio of de locatie van de fotoshoot, excl. reisvergoeding (zie hieronder)
  • Reiskosten bedragen € 30 per uur reistijd volgens de ANWB Routeplanner
  • Diverse achtergronden (bij studiosessies), entourages, plekken binnen de locatie bij fotoshoot op locatie
  • Zorgvuldige, professionele, grafische bewerking van jouw foto's
  • Elektronische distributie van de foto's via WeTransfer of OneDrive

 

Wij hebben nog een aantal korte voorwaarden. Onbewerkte foto's worden niet verstrekt. Wij selecteren de foto's uit de hele sessie die bewerkt en aan jou digitaal overhandigd zullen worden.  Hierbij zorgen wij voor voldoende afwisseling en dat het jouw gehele fotoshoot zo goed mogelijk vertegenwoordigt. Indien je bezwaar hebt tegen publicatie van jouw foto's dan komt daar 30% toeslag bovenop de hierboven vermelde prijs