Bronzen Pakket €139

 

Ons Bronzen Pakket is het ideale pakket voor fotoshoots zoals portret- of familiefotografie. Het is ook uitstekend te gebruiken bij zwangerschaps- en newborn- en babyfotoshoots, Cake Smash en kinderfotografie. Hier geldt echter een kleine beperking dat alleen jij en je kind op de foto gaan. Voor meer personen en het kind dien je een groter pakket te nemen. Dit pakket is veder aan te raden bij kleinere sessies van bij de categorieën Glamour-, High End fotografie en bij Loveshoots. 

 

Wat kun je verwachten bij dit fotopakket? Onze fotograaf maakt over het algemeen meer dan 100 foto's. Hiervan worden 25 foto's prachtig bewerkt en aan jou gezonden.  De shoot duurt anderhalf uur. Er is voldoende tijd en er zijn genoeg mogelijkheden om meer achtergronden, kledingwissels toe te passen. Je kunt onze prachtige attributen (tegen betaling van €25 voor onbeperkt aantal) verschillende attributen tijdens deze fotoshoot gebruiken. Hierdoor wordt het een zeer originele fotosessie.

 

Wat de Zakelijke, Bedrijfs- en Productfotografie betreft; neem contact met ons op voor een mooie, speciaal voor jouw bedrijf opgestelde offerte.

 

Onze concurrenten hanteren flink hogere prijzen. Vaak komen wij prijzen van €300 of hoger voor een vergelijkbaar pakket.

 

Bekijk ons tabel om te bepalen welk pakket het beste bij jouw fotoshoot gaat passen. 

In onze fotostudio kun je met veel vrienden en familieleden op de foto. Zie per pakket wat de mogelijkheden zijn bij deze Rotterdamse fotograaf.

 

Wat kun je van Fotoshoot Rotterdam, naast natuurlijk 25 mooi bewerkte foto's,  verwachten bij Bronzen Pakket:

 

  • Voorbereiding van de studio of de locatie van de fotoshoot, excl. reisvergoeding (zie hieronder)
  • Reiskosten bedragen € 30 per uur reistijd volgens de ANWB Routeplanner
  • De bij dit pakket horende, uitgebreide fotoshoot
  • Diverse achtergronden (bij studiosessies), entourages, plekken binnen de locatie bij fotoshoot op locatie
  • Zorgvuldige, professionele, grafische bewerking van jouw foto's
  • Elektronische distributie van de foto's via WeTransfer of OneDrive

 

Wij hebben nog een aantal korte voorwaarden. Onbewerkte foto's worden niet verstrekt. Wij selecteren de foto's uit de hele sessie die bewerkt en aan jou digitaal overhandigd zullen worden.  Hierbij zorgen wij voor voldoende afwisseling en dat het jouw gehele fotoshoot zo goed mogelijk vertegenwoordigt. Indien je bezwaar hebt tegen publicatie van jouw foto's dan komt daar 30% toeslag bovenop de hierboven vermelde prijs