Hier beantwoorden wij een aantal relevante vragen:

  1. Wie is (en blijft) de eigenaar van de foto's?
  2. Waarom hebben de foto's bepaalde stijl en waarom zijn ze grafisch bewerkt op de manier waarop ze bewerkt zijn?
  3. Wat zijn de mogelijkheden als klant toch aanpassingen wil?
  4. En mag de klant de foto's zelf grafisch bewerken?
  1. Wij (Fotoshoot Rotterdam) zijn en blijven eigenaar van de foto's (Auteursrecht). Jij als klant krijgt gebruiksrecht (licentie) op onze foto's. Je kunt ze gebruiken, vermenigvuldigen, op social media plaatsen, uitprinten zo vaak je maar wilt.
  2. Zoals iedere fotograaf hanteren wij bij Fotoshoot Rotterdam onze artistieke stijl, standaarden, inzichten, grafische bewerking, decors en attributen. Dit doen wij omdat wij dit mooi en nodig vinden bij jouw shoot. Dit betekent dat de klant bij zijn boeking hier akkoord mee gaat en geen aanspraak kan doen op aanpassingen.
  3. Overgrote meerderheid van de fotografen in Nederland laat geen aanpassingen toe. Wij zijn niet te beroerd om de klant deze vrijheid van eigen inbreng te bieden. Het is wel zo dat deze aanpassingen tegen meerprijs zullen plaatsvinden.
  4. Nee, de klant mag onze foto's onder geen conditie zelf bewerken omdat wij willen dat de foto's onze kwaliteit en stijl behoudt.

Fotoshoot Rotterdam

Aneta Chocholak & Kamil Gorak

aneta@fotoshoot-rotterdam.com

Telefoon: 06-43738394     (ook voor WhatsApp)

ADRES van onze studio:

Pleinweg 236A, 3083 EZ Rotterdam 

www.Fotoshoot-Rotterdam.Com 

 

Fotoshoot Rotterdam is een geregistreerde en beschermde handelsnaam en is eigendom van onderneming BabyFromParis, KvK- nummer 70488398. BabyFromParis is bij de Belastingdienst geregisteerd onder BTW-nummer: NL002445729B43

 

Ons rekeningnummer is:    NL03 ABNA 0828 0185 02    t.n.v. Fotoshoot Rotterdam

Vertel je vrienden over ons/Tell a friend about us