Mini Pakket

gezin met kinderen

Dit is een compleet pakket en bestaat uit een Professionele Shoot & Bewerkte Foto's

 

Shoot

Een professionele Kindershoot door een ervaren en opgeleide fotografe die met grote toewijding en passie voor je aan de slag gaat. Zij kan heel goed met kleine kinderen omgaan. Je fotografe is zelf ook moeder.

 

De fotosessie duurt naar verwachting 30 minuten.

 

2 Bewerkte Foto's

Je ontvangt 2 uitstekend grafisch bewerkte, digitale foto's in hoge resolutie. Jij bepaalt welke foto's bewerkt zullen worden. 

 

 

Je fotografe besteedt veel tijd aan de bewerking. Zij zet haar ervaring, talent en inzicht in om je foto's bijzonder te maken.

 

 

Studio

De shoot vindt plaats in een mooie, uitstekend ingerichte, professionele fotostudio die perfect uitgerust is om jullie te ontvangen. Het is ook mogelijk om je Kindershoot op locatie te doen.

 

Professionele Begeleiding

Je kind en jullie worden goed begeleid voor en tijdens de shoot voor een optimaal resultaat.

  

 

1 Decor / Thema bestaande uit: 

 

Originele Attributen, Meubeltjes, Speelgoed, Ballonnen, Schommels, Ingerichte Thema-Ruimtes, etc.

 

Om je shoot echt uniek te maken stellen wij alles wat wij aan Attributen, Decors, Gadgets etc. hebben ter beschikking voor jou. Hiermee kunnen wij alle denkbare thema's, stijlen, sferen creëren: van kleurrijk en glamorous tot minimalistisch, natuurlijk & simpel en alles wat er tussen zit. Wij hebben het grootste assortiment Attributen voor Kindershoots van Europa. 

 

Je huurt onze Decors / Attributen voor een eenmalig bedrag van € 49. In dit bedrag zit dus alles wat wij tijdens je shoot kunnen inzetten, voor alle deelnemers aan de shoot.

 

Maximaal 1 deelnemer aan de shoot

 

 € 129

Weekend 

€ 99

Doordeweeks