Mini Pakket

Dit is een compleet pakket en bestaat uit een Professionele Shoot & Bewerkte Foto's

 

Shoot

Een professionele Babyshoot door een ervaren en opgeleide fotografe die met grote toewijding en passie voor je aan de slag gaat. Zij kan heel goed met baby's omgaan. Je fotografe is zelf ook moeder.

 

De fotosessie duurt naar verwachting 45 minuten.

 

2 Bewerkte Foto's

Je ontvangt 2 uitstekend grafisch bewerkte, digitale foto's in hoge resolutie. Jij bepaalt welke foto's bewerkt zullen worden. 

 

 

Je fotografe besteedt veel tijd aan de bewerking. Zij zet haar ervaring, talent en inzicht in om je foto's bijzonder te maken.

 

Studio

De shoot vindt plaats in een mooie, uitstekend ingerichte, professionele fotostudio die perfect uitgerust is om jullie te ontvangen. Het is ook mogelijk om je Babyshoot op locatie te doen.

 

Professionele Begeleiding

Je baby en jullie worden goed begeleid voor en tijdens de shoot voor een optimaal resultaat.

  

 

1 Decor / Thema bestaande uit: 

 

Originele Babykleertjes & Kostuums, Babywraps & Doeken, Meubeltjes, Speelgoed, Ingerichte Thema-Ruimtes, etc.

 

Om je shoot echt uniek te maken stellen wij alles wat wij aan Attributen, Decors, Gadgets etc. hebben ter beschikking voor jou. Hiermee kunnen wij alle denkbare thema's, stijlen, sferen creëren: van kleurrijk en glamorous tot minimalistisch, boho stijl, natuurlijk & simpel en alles wat er tussen zit.

 

Wij hebben het grootste assortiment Attributen voor Babyshoots van Europa. Verder hebben wij ook Attributen, Jurken, etc. voor moeder. Ons assortiment bestaat o.a. uit:

 

  • Meer dan 200 verschillende kledingstukken voor je baby
    • Simpele en mooie, kleurrijke en design- / artistieke rompers, T-shirts, overhemdjes, babywraps en doeken, jumpsuits, sokjes, pyjama's, truitjes, schoentjes, vesten, etc
  • Ingerichte thema-ruimtes, kamers zoals een babykamer, een slaapkamer, een badkamer met een antiek bad, een woonkamer, meubilair
  • Gadgets, speelgoed en toebehoren
  • Veel verschillende achtergronden in verschillende kleuren, patronen, stijlen en thema's.
  • Etc.

Je huurt onze Decors / Attributen voor een eenmalig bedrag van € 49. In dit bedrag zit dus alles wat wij tijdens je shoot kunnen inzetten, voor alle deelnemers aan de shoot.

 

Maximaal 1 deelnemer aan de shoot

(Alleen Baby)  

 

€ 189

Weekend 

€ 149

Doordeweeks