Gouden Pakket

gezin met 6 kinderen

Dit is een zeer compleet pakket en bestaat uit een Professionele Shoot & Bewerkte Foto's

 

Shoot

Een professionele Familieshoot door een ervaren en opgeleide fotografe die met grote toewijding en passie voor je aan de slag gaat. Zij kan ook heel goed met kinderen omgaan.

 

De fotosessie duurt naar verwachting zo'n 2 uur.

 

12 Bewerkte Foto's

Je ontvangt 12 uitstekend grafisch bewerkte, digitale foto's in hoge resolutie. Jij bepaalt welke foto's bewerkt zullen worden. 

 

 

Je fotografe besteedt veel tijd aan de bewerking. Zij zet haar ervaring, talent en inzicht in om je foto's bijzonder te maken.

 

 

Studio

De shoot vindt plaats in een mooie, uitstekend ingerichte, professionele fotostudio die perfect uitgerust is om jullie te ontvangen. Het is ook mogelijk om je Familieshoot op locatie te doen. Daarvoor kennen wij hele mooie plekken (met uniek uitzicht). Of het vindt bij je thuis plaats.

 

Professionele Begeleiding

Jullie worden goed begeleid voor en tijdens de shoot voor een optimaal resultaat.

  

 

3 Verschillende Decors / Thema's bestaande uit: 

(van toepassing als de shoot in de studio plaatsvindt) 

Originele Accessoires zoals hoeden, juwelen, Meubels, Speelgoed, Schommels, Ballonnen, Prachtige Ingerichte Thema-Ruimtes, etc.

 

Je huurt onze Decors / Attributen voor een eenmalig bedrag van € 49. In dit bedrag zit dus alles wat wij tijdens je shoot kunnen inzetten, voor alle deelnemers aan de shoot.

 

Tot maximaal 6 deelnemers aan de shoot

 

 € 339

Weekend 

€ 299

Doordeweeks