Zonder taart geen echte Cake Smash!

Een Cake Smash fotosessie zonder een mooie, lekkere taart bestaat niet. Dat weten wij bij Fotoshoot Rotterdam als geen ander. Ons portfolio is daar getuigen van. En daarom hebben wij stad en land afgelopen op zoek naar een betrouwbare leverancier van mooie, lekkere en betaalbare taarten. En wij hebben er één gevonden: Irene’s Bakery. 

Het mooie aan Irene’s Bakery is dat je daar niet alleen voor taarten voor Cake Smash terecht kunt maar voor taart en gebak voor werkelijk alle gelegenheden zoals verjaardagen, baby showers, family events, bedrijfsfeesten of je 40ste verjaardag!

Je bestelt je taart bij Irene’s Bakery online en je haalt het op bij Etos aan de Ebenhaëzerstraat 3 in Rotterdam. Daarna is het maar 5 minuten lopen naar onze studio aan de Pleinweg 236A in Rotterdam.

De magie van een taart

Het zijn magische beelden: als je kleine wonder de cake voor het eerst ziet, daarmee speelt en lekker vies van wordt. Maar maak je geen zorgen. Onze fotograaf ruimt het op. 

Lees hier onze tips, adviezen en ervaringen

Wanneer moet ik een Cake Smash shoot plannen?

Plan je fotosessie minimaal 3 weken voor de eerste verjaardag van je kind (of wanneer de verjaardag gevierd wordt). De fotograaf heeft tot 3 weken na je keuze voor bewerkte foto's de tijd om de deze grafisch te bewerken. Mocht je spoed hebben dan kost onze 'express service' €29. Met deze service garanderen wij de bewerking van je foto's binnen 3 werkdagen.

Welk pakket kan ik het beste nemen?

Wij hebben een breed aanbod pakketten. Er is voor ieders wat wils; van mini shoots tot uitgebreide fotosessies. Ons advies is om minimaal ons Gouden Pakket te nemen omdat je dan meerdere ambiances/thema's tijdens de shoot kunt creëren, waarbij ook de ouders op de foto's kunnen én waar je veel uitstekend bewerkte foto's krijgt. Hier vertellen wij je graag wat onze pakketten inhouden en wat ze kosten.

Cake Smash: thuis of in de studio?

Een Cake Smash fotosessie kan zowel thuis als in de studio plaatsvinden. Beide locaties hebben voor- en nadelen. Onze studio biedt veel voordelen. Zo hebben wij hier veel mooie decors, attributen, etc. om een perfecte ambiance te creëren. Dit kunnen wij nooit naar je huis of op een andere locatie meenemen. En ook de belichting, de achtergronden en de apparatuur in de studio zijn perfect afgesteld zodat wij een uitstekende foto's kunnen maken. 

 

Een fotosessie op locatie of bij iemand thuis is alleen aan te raden als je de eerste verjaardag met familie en kennissen aan het vieren bent. De fotograaf zal dan de sfeer perfect op de foto overbrengen. 

Welke stijlen, decors, thema's zijn mogelijk bij een Cake Smash?

Zoals je in ons portfolio kunt zien, is heel veel mogelijk. Zo hebben wij verschillende sprookjes(figuren), thema's, decors, ambiances. 

Hoeveel personen kunnen er op de foto?

Dit is afhankelijk van het pakket. Hoe groter het pakket, hoe meer personen kunnen meedoen. Bijvoorbeeld ons Gouden Pakket is een prima 'gezinspakket' waar beide ouders en broer of zus op de foto kunnen. Wij hebben voor iedereen een geschikt pakket. 


Reviews over onze Cake Smash shoots

Aneta van Fotoshoot Rotterdam heeft een mooie, gezellige, grappige Cake Smash voor ons dochtertje georganiseerd. En ze hebben hier heel veel verschillende decors en attributen waaruit je kunt kiezen. Het is echt gigantisch wat ze aan assortiment hebben. Ik heb dit nooit eerder gezien. En Aneta heeft ons goed geadviseerd welke attributen het beste bij bepaalde thema's passen. Aneta, bedankt!

Sylvie Meijer, Capelle aan den IJssel

Wij hebben hier veel meer bewerkte foto's gekregen dan bij welke fotograaf dan ook. En ze zijn super goed grafisch bewerkt. De fotograaf bij Fotoshoot Rotterdam die onze shoot deed heeft geen enkele detail bij de bewerking over het hoofd gezien.

Erisha Oliviera, Rotterdam

Bekijk de vele reviews van onze klanten over ons op Google en Facebook.

Wij hebben inmiddels honderden Cake Smashes gedaan. Er zijn honderden taarten door onze studio gegaan. Zie hier een korte impressie.

Cake Smash blauw
meisje taart
cake smash jongen
cake smash ballon
cake smash familie
cake smash herfst
roze cake
cake smash slagroom
moeder dochter cake
cake vrouw
taart gezicht
eerste verjaardag
slagroom cake
stukjes taart
roze taart
jongen met cake
meisje cake
groene taart
cake ballonnen
meisje verjaardag
verjaardagstaart
mickey mouse cake
meisje lacht
cake bakken
spelen taart
champagne cake
ouders cake
jarige jongen
taart spikkels
knoeien taart