Ideeën voor Newborn Shoots

Onze fotografen zitten vol ideeën en inspiratie voor jouw Newborn shoot. Zij hebben veel dingen inmiddels uitgeprobeerd en zij weten als geen ander wat de wensen van de klanten zijn. Verder beschikken onze fotografen over veel kennis en weten zij exact wat goed werkt en wat niet. En deze kennis en ervaring delen wij graag met jou. 

Zoals je hieronder ziet kunnen wij qua stijl alle kanten op. Wij kunnen voor jouw newborn shoot afspreken welke stijl, welke attributen en decoraties wij toepassen. Maar het kan net zo goed in de studio worden bepaald. Onze fotograaf begeleidt je door ons brede assortiment attributen in de studio. Het aantal mogelijkheden is onbeperkt.

Ideeën m.b.t. de stijl/het thema van je Newborn Shoot

Sprookjesachtig

In ons dagelijkse leven is alles zo gewoon. Tenminste, voor de meesten van ons. Laten wij met de sleur breken. Al is het maar voor even. 'Step into a fairy tale'. Daar zorgt onze ervaren fotograaf voor. Verder biedt onze studio ontelbaar veel decors en items om van je Newbornshoot een sprookje te maken.

baby in schaaltje

Klassiek

Met een klassieke Newbornshoot kunnen wij het beste de 'meest gangbare' newborn fotosessies aanduiden. Hier kiezen wij voor stijlen die als gewoon, neutreaal te beschrijven zijn. Zo zijn wij als Newbornfotograaf mee begonnen en wij hanteren deze stijl nog steeds. 

baby jongen slaapt

Puur. Misschien 'zwart-wit'. Of toch in kleur. Maar altijd puur. 

Hier focussen wij ons helemaal en alleen maar op de baby en/of de ouders. En wij halen al het andere weg. 

ouders met baby

Flowers, Pracht & Praal

Deze stijl benadrukt de bijzonderheid van jouw baby, van jouw gezinsuitbreiding. Hier passen bloemen e.d. zowel bij de jongens als de meisjes. En al houd je niet zo van deze stijl; laat je deze keer wel even gaan. Je kunt je nog zeker die mooie, onvergetelijke avond herinneren toen ze al die 'foute nummers' uit de jaren 80 en 90 draaiden. Die avonden zijn je voor de rest van je leven bijgebleven.

newborn in spiegelbeeld

Kunstzinnig & Artistiek

Hier doen wij het anders dan anders. En dat is pas echt origineel. Hoe kunnen wij het nóg beter beschrijven? Er is sprake van een Newbornshoot op de artistieke manier wanneer je de foto's tijdens een tentoonstelling een galerij of een museum kan ophangen. 

Elegant

Uiteraard kun je kiezen voor een elegante uitvoering van je Newbornshoot. In dit geval zetten wij attributen in die lux, elegant overkomen. 

newborn in mandje

Vier jaargetijden

Hier hebben wij niet alleen te maken met een zeer originele benadering van je Newborn Shoot. Wij hebben hier ook te maken met het jaargetijde waarin je baby geboren is. Of het jaargetijde van je persoonlijke voorkeur. En ook hier kun je rekenen op ons brede assortiment attributen voor alle jaargetijden en een deskundig advies van onze fotograaf. 

baby in herfstdecor

Traditie & Rituelen

Bij deze soort Newborn Shoots proberen wij bepaalde traditionele, oorspronkelijke gebruiken, kenmerken, attributen etc. te gebruiken. Wij kunnen een groot deel van deze shoots dat met onze gadgets in de studio samenstellen. Maar vaak nemen de klanten hun persoonlijke props en decoraties mee naar de studio.

baby in moeders armen