Fotoshoot en Visagie

Jouw fotosessie is pas compleet met onze professionele visagie en haarstyling.

visagiste aan het werk

Bij welke typen fotosessies kun je visagie en haarstyling gebruiken?

Dat kan dus bij alle soorten. Zo wordt het dagelijks toegepast bij zwangerschaps-, newbornshoots en Cake Smashes. Zo word je als (aanstaande) moeder perfect voorbereid om voor de camera te verschijnen. Immers, niet alleen jouw buik of je baby staan centraal. Ook jij met je mooie glimlach! Jouw unieke look. En een fotoshoot is sowieso al een bijzondere, niet alledaagse gebeurtenis. Laat je lekker gaan! Laat je lekker in de watten leggen door onze professionals. Wij adviseren om ook wimpers bij je visagie te nemen zodat je een duidelijk, mooi, innemend effect krijgt. 

 

Onze visagie is perfect te gebruiken voor alle huidskleuren, huidtypen en bij iedere etniciteit. Zie hier de vele voorbeelden.

Kijk backstage bij de voorbereiding van een fotoshoot met visagie.

Hoe gaan wij te werk?

Eerst bespreken wij welke attributen, jurken, ambiance je in je fotosessie wilt. Wij lopen door ons assortiment attributen, gadgets, kleding en opgebouwde decors. Dan hebben wij dus de stijl, ‘het thema’ van je shoot te pakken. Dit is de basis voor om je make-up hiermee te matchen. Verder zal de fotograaf/visagiste samen met je op basis van je voorkeur, type huid, soort fotosessie, kleding, etc. bepalen wat voor make-up toegepast wordt. Immers, onze professionals hebben hier jarenlange ervaring mee dus zij weten heel goed wat ze adviseren. Maar jij bent altijd in de lead. Dus jij bepaalt wat er gebeurt. 

portretshoot met visagie

Wat is het verschil tussen ‘gewone’ visagie en visagie voor fotosessies?

Je wordt iets zwaarder opgemaakt dan normaal. Dit heeft te maken met het feit dat wij in de studio softboxen (krachtige studioflitsers) gebruiken. En verder willen wij dat jij met jouw make-up opvalt op de foto. Hoe meer je opvalt des te beter. Bij boudoir fotografie/lingerieshoots is de make-up nóg wat sterker. Op deze manier benadrukken wij jouw vrouwelijkheid.

 

Jouw make-up zal altijd bij de grafische fotobewerking perfect worden aangepast om een mooi, esthetisch, gebalanceerd karakter te krijgen.

Hoe lang duurt het aanbrengen van de make-up (en haarstyling)

Iedere klant behandelen wij individueel en het verschilt dus per klant. Onze visagiste neemt de tijd voor jou. Over het algemeen kunnen wij stellen dat het ongeveer een uur duurt. Hetzelfde geldt voor de haarstyling. Dit lijkt lang maar dat is het niet en de tijd vliegt voorbij. Immers, wat wij doen is dus aanzienlijk meer dan ‘even je neus poederen’. Het resultaat mag er ook zijn.

Verzorgen wij visagie buiten, op locatie, bij je thuis?

Nee, het is alleen in onze studio mogelijk. Dit heeft te maken met het feit dat wij alle materialen en materieel in de studio hebben. 

Hoe worden wij en onze visagie gewaardeerd?

Wij zijn erg blij dat onze klanten ons waarderen en vaak terugkomen. Je kunt de reviews over ons op Google en Facebook zien. 

Visagie voor mannen

Wij krijgen ook met enige regelmaat het verzoek om onze mannelijke klanten op de shoot met visagie voor te bereiden. In de meeste gevallen betreft het lichte make-up; het poederen van het gezicht, het hoofd. Wij 'egaliseren' de huid. Vlekjes, puistjes worden bedekt. Er zijn ook praktische redenen voor mannelijke visagie. Hiermee voorkomen wij dat er op de foto's  een onwenselijk glimmend (kaal) hoofd komt. Uiteraard gaan wij ook bij mannen secuur te werk.