Een totaal decor, een totale, unieke ambiance bij je Newborn shoot

Geef je newbornshoot een bijzonder karakter!

Waarom attributen nemen?

Onze unieke attributen, decors en de gehele inrichting van onze studio geeft je newborn shoot een bijzonder karakter; een totale en complete ambiance. Het betreft hier setjes babykleding, meubeltjes, badjes, bedjes, decors, gadgets, achtergronden, speelgoed en honderden andere attributen. En wij hebben ook veel moois voor de moeder en andere familieleden. Ons portfolio laat het zien.  Wij kunnen diverse ambiances creëren: van schattig, simpel, naturel tot kleurrijk, glamorous. Je huurt al onze attributen en decors voor slechts € 29. Onze offerte geeft hier meer duidelijkheid over.

 

Wat hebben wij allemaal voor je newbornshoot?

Eigenlijk hebben wij alle mogelijke en denkbare attributen voor je newborn fotoshoot, Verder is kleding in diverse maten in onze fotostudio aanwezig. Zo hebben wij heel veel kwalitatieve, unieke babykleding bestaande uit rompertjes, broekjes, jurkjes, schoentjes, T-shirts, babyhoedjes en mutsjes, etc. En je komt verschillende haarbandjes en strikjes tegen bij ons.

 

Wij hebben verder textiel, gewaden, wol, letter boxen, bloemen en bloemenkransen, bordjes, diademen, wool layers, matching setjes wrap sets en wollen hartjes. En wij hebben ook nog seizoensattributen zoals zomer-, herfst, winter/kerst- en voorjaarsspecials

 

Ook props voor familieleden

Maar wij hebben in onze studio ook heel veel moois voor de moeder en andere vrouwelijke familieleden. Denk hier aan elegante jurken, hoeden, hoge hakken, juwelen, waaiers, bloemen, sjaals en honderden andere dingen. En de mannelijke familieleden kunnen ook op veel moois rekenen.

 

Inrichting studio

Onze gehele studio is perfect ingericht en op newbornfotografie toegespitst. Denk hier aan een kinder- en woonkamer, badkamer. Wij hebben ook nog ruimtes in de studio die een sprookjes karakter aan je newbornshoot geven. Dat kan bv. met onze schommels en sprookjesfiguren.

 

Origineel en nergens verkrijgbaar

Wij doen ons best om origineler en completer te zijn dan andere fotografen in Nederland. Onze attributen voor newbornfotografie zijn niet standaard in de winkel te krijgen of op internet te bestellen. Het zijn originele items die speciaal voor je besteld worden bij verschillende leveranciers die niet aan de grote massa leveren. Vaak worden ze op bestelling, speciaal voor Fotoshoot Rotterdam gemaakt. En het zijn prijzige dingen die per stuk soms duizend euro kosten. Wij zijn daar dus zuinig op.