Tips en adviezen voor baby- en newborn fotoshoot

  • De belangrijkste vraag: Wanneer maak je een newborn fotoshoot? Het allerbeste resultaat bereiken wij als jouw baby 1 tot 2 weken oud is. Dit is zo omdat jouw baby op een hele natuurlijke, authentieke manier houding aanneemt waardoor wij een magisch effect op de foto krijgen. Uiteraard ben je meer dan welkom als je baby ouder is. Wij zullen ook dan prachtige foto's krijgen van je baby. Echter, voor maximaal resultaat verzoeken wij je om dat dus tot 2 weken na de geboorte te doen.

 

  • Wij hebben ontzettend veel prachtige, originele babykleertjes voor de fotosessie. Tevens hebben wij vele andere mooie attributen. Zie hier ons assortiment.  Denk hier aan wiegjes, mandjes, veertjes, vleugeltjes, mooie wikkeldoekjes, speelgoed, achtergronden en veel meer. Je hoeft je hierover dus geen zorgen te maken.

 

  • De omstandigheden voor jouw baby tijdens de fotoshoot zijn bij ons optimaal. Wij hebben een eigen, afgezonderde fotostudio waar je in alle rust jouw fotoshoot krijgt. Of het nou winter is of zomer: de temperatuur is in onze studio optimaal. Je kunt rustig je baby borstvoeding geven en verschonen. 

 

  • Wees a.u.b. op tijd. Arriveer in onze studio 15 minuten voor het afgesproken tijdstip. Zo hebben wij voldoende tijd voor jouw fotoshoot en de nodige voorbereiding. En als wij voor jouw fotosessie op jouw locatie komen dan willen wij daar ook een kwartier voor het afgesproken tijdstip kunnen arriveren en ons voorbereiden op de fotosessie.

 

  • Als je attributen bij ons hebt besteld (is meestal het geval) dan vragen wij je alsnog enkele wat van jouw eigen babykleding mee te nemen; kleertjes die je mooi vindt, die jouw baby van de grootouders heeft gekregen etc. Uiteraard zullen wij onder ons brede assortiment attributen, in dit geval babykleding, ongetwijfeld voldoende mooie babykleertjes vinden. 

 

  • Onze fotoshoot pakketten houden rekening met het feit dat je je baby tussentijds gaat voeden en verschonen. Wij hoeven ons dus niet te haasten. Dus maak je geen zorgen als zich een 'incidentje' voordoet, je baby even zijn dag niet heeft. Wat ik uit eigen ervaring adviseer is om een zo groot mogelijk pakket te nemen, stukken groter dan je oorspronkelijk voor ogen had. Op deze manier hebben wij veel tijd om ons 'lekker uit te leven' tijdens de fotosessie door verschillende poses van je baby te fotograferen, verschillende attributen te gebruiken en diverse achtergronden te gebruiken. Besef wel dat je maar één keer de gelegenheid hebt om je baby van 1 tot 2 weken oud te fotograferen.  

 

  • Als je als mama ook voor de camera wilt staan, en dat adviseren wij ten zeerste, dan adviseren wij onze visagie en haarstyling. Zo willen wij benadrukken hoe mooi je bent.Onze haarstyling en visagie zijn bereiden je 100% . Ze zijn speciaal ontwikkeld voor jouw fotoshoot. 

 

  • Jij en jouw partner is meer dan welkom tijdens de fotosessie. Hier vragen wij geen extra kosten voor.