Portfolio Babyfotografie


Zie hieronder ons uitgebreide portfolio Babyfotografie. Zoals je kunt zien hanteren wij zo'n beetje alle stijlen en kunnen wij alle 'smaken tegemoet komen'.  Onze fotostudio in Rotterdam leent zich perfect voor een geweldige, originele shoot zoals jij dat wenst. Maar wij gaan net zo goed met ons fototoestel en attributen op pad naar je toe.


newborn in herfstsfeer

Lees onze tips voor een perfecte newborn- en babyfotoshoot.

 

Jullie zijn zojuist ouders geworden! Gefeliciteerd! Ik heb Fotoshoot Rotterdam in het leven geroepen om dit heugelijke moment in een mooie fotosessie vast te leggen. Wij maken de allermooiste en betaalbare fotoshoot van jouw baby. Daarin kunnen wij alle kanten op: van een kleurrijke, speelse vorm tot simpele of zelfs een minimalistische; 'less is more' fotoshoot. En alles wat er tussen zit. Wij hebben behoorlijke ervaring met deze vorm van fotografie. Scroll even naar beneden voor meer voorbeelden van baby- en newborn fotoshoot te zien. 

 

Jij en je partner zijn meer dan welkom voor de camera. Hier ontzorgen wij jullie volledig. Zo hebben wij visage en haarstyling voor jou. Deze is speciaal ontwikkeld voor de fotoshoot. Daarnaast hebben wij vele, diverse en originele attributen voor een newborn- en babyfotosessie zoals mandjes, bedjes, veertjes, babykleding, speelgoed, diverse achtergronden en veel meer. Wij hebben ook mooie attributen voor de ouders.

 

De fotosessie kan uiteraard overal plaatsvinden waar het jullie het beste uitkomt, dus in onze studio, bij jullie thuis of op een mooie, authentieke locatie.

 

Bekijk onze tips en adviezen m.b.t. newborn- en babyfotoshoot. Dan hebben wij een optimaal, prachtig eindresultaat. 

 

Zie hieronder vele, diverse voorbeelden van de newborn- en babyfotografie bij Fotoshoot Rotterdam. Scroll helemaal naar beneden.


 

  • Wij hebben ontzettend veel prachtige, originele babykleertjes voor de fotosessie. Tevens hebben wij vele andere mooie attributen. Zie hier ons assortiment.  Denk hier aan wiegjes, mandjes, veertjes, vleugeltjes, mooie wikkeldoekjes, speelgoed, achtergronden en veel meer. Je hoeft je hierover dus geen zorgen te maken.

 

  • De omstandigheden voor jouw baby tijdens de fotoshoot zijn bij ons optimaal. Wij hebben een eigen, afgezonderde fotostudio waar je in alle rust jouw fotoshoot krijgt. Of het nou winter is of zomer: de temperatuur is in onze studio optimaal. Je kunt rustig je baby borstvoeding geven en verschonen. 

 

  • Wees a.u.b. op tijd. Arriveer in onze studio 15 minuten voor het afgesproken tijdstip. Zo hebben wij voldoende tijd voor jouw fotoshoot en de nodige voorbereiding. En als wij voor jouw fotosessie op jouw locatie komen dan willen wij daar ook een kwartier voor het afgesproken tijdstip kunnen arriveren en ons voorbereiden op de fotosessie.

 

  • Als je attributen bij ons hebt besteld (is meestal het geval) dan vragen wij je alsnog enkele wat van jouw eigen babykleding mee te nemen; kleertjes die je mooi vindt, die jouw baby van de grootouders heeft gekregen etc. Uiteraard zullen wij onder ons brede assortiment attributen, in dit geval babykleding, ongetwijfeld voldoende mooie babykleertjes vinden. 

 

  • Onze fotoshoot pakketten houden rekening met het feit dat je je baby tussentijds gaat voeden en verschonen. Wij hoeven ons dus niet te haasten. Dus maak je geen zorgen als zich een 'incidentje' voordoet, je baby even zijn dag niet heeft. Wat ik uit eigen ervaring adviseer is om een zo groot mogelijk pakket te nemen, stukken groter dan je oorspronkelijk voor ogen had. Op deze manier hebben wij veel tijd om ons 'lekker uit te leven' tijdens de fotosessie door verschillende poses van je baby te fotograferen, verschillende attributen te gebruiken en diverse achtergronden te gebruiken. Besef wel dat je maar één keer de gelegenheid hebt om je baby van 1 tot 2 weken oud te fotograferen.  

 

  • Als je als mama ook voor de camera wilt staan, en dat adviseren wij ten zeerste, dan adviseren wij onze visagie en haarstyling. Zo willen wij benadrukken hoe mooi je bent.Onze haarstyling en visagie zijn bereiden je 100% . Ze zijn speciaal ontwikkeld voor jouw fotoshoot. 

 

  • Jij en jouw partner is meer dan welkom tijdens de fotosessie. Hier vragen wij geen extra kosten voor.