Aneta & Ilaria: wij zijn je fotografen

Voor je zwangerschapsshoot kun je op ons rekenen!

Introductie

Wij zijn Ilaria en Aneta. Eén van ons zal je zwangerschapsshoot doen. Dat doen wij met veel plezier en toewijding. En wij zijn daar goed in. Behalve een goede opleiding, voorbereiding en behoorlijke ervaring hebben wij veel ideeën waardoor onze zwangerschapsfotografie uniek, origineel en mooi is. En last but not least: wij zullen je uitstekend begeleiden tijdens je verblijf in onze studio. Wij zullen je op je gemak stellen. Wij gaan voor het beste resultaat. Jouw fotograaf heeft meerdere belangrijke functies in onze studio.

fotograaf lacht
Aneta
fotograaf kijkt
Ilaria

Fotograaf als artiest

In de eerste plaats zijn wij artiesten. Immers, wij gaan je portret maken. Wij gaan je afbeelden. En dat doen wij op een bijzondere, zorgvuldige, magische manier. Ons doel is niet alleen een unieke zwangerschapsshoot maar vooral het feit dat wij samen met jou de dagelijkse sleur ontvluchten. Tijdens je fotosessie merk je aan de omgeving waarin je je bevindt, aan de jurken, de gadgets en de decors dat de magie begint. En dit is pas het begin. Ons eindproduct, jouw bewerkte foto’s, zullen pas getuigen van een ongewone reis die je samen met ons hebt ondernomen. 

Fotograaf als visagist en haarstylist

Hiermee bieden wij je een volledig dienstenpakket aan. Je hoeft niet op zoek te gaan naar visagie en haarstyling. Bij ons is alles onder één dak. Maar het gaat niet allee om het gemak maar vooral om de kwaliteit. Omdat wij jouw zwangerschap gaan fotograferen weten wij exact hoe wij je make-up en haar moeten doen om zo goed mogelijk bij jouw wensen aan te sluiten. Dit doen wij voor optimaal resultaat. Lees hier alles over. 

Fotograaf als adviseur

Ja. Ook die rol hebben wij ons, overigens met veel plezier, toebedeeld. Wij zullen je op tal van gebieden adviseren m.b.t. je zwangerschapsshoot. Denk hier aan de kleding, styling, decors. Wij zullen samen met jou de stijlen en de thema's bekijken die het beste bij je passen. Je mag op ons rekenen als het gaat om de keuze van het pakket. En voordat je überhaupt aan je zwangerschapsshoot begint bij ons zullen wij je goed informeren over alle relevante aspecten. Lees hier onze tips en adviezen voor zwangerschapsfotografie.