Newbornshoots (1-3 weken na geboorte)

Fotosessie, Kleertjes, Attributen, Decors, Visagie & Haarstyling, Cadeaubonnen

Ons uitgebreide Portfolio Newbornfotografie

baby in bloemen

Bij ons kun je terecht voor alle denkbare stijlen en thema’s als het gaat om de Newbornshoots en dat is uniek.

Wij kunnen hier alle kanten op: van betoverend, sprookjesachtig tot natuurlijk, bescheiden. Wij kunnen ook tijdens één shoot meerdere thema’s en stijlen combineren.

Onze Newborn Attributen, Decors, Thema-ruimtes

baby slaapt schattig

Wij hebben het breedste, het meest verrassende, het origineelste assortiment attributen, decors, 'thema-kamers', babykleertjes, gadgets, etc. voor je Newbornshoot.

Een Newbornshoot zonder attributen, kleertjes, meubeltjes, decors is ondenkbaar. Of je nou een aangeklede of een sobere fotosessie wenst. Het effect zit ‘m zowel in een complete set gadgets of juist in maar één specifieke item op de foto met je baby. Voor slechts €29 (eenmalig bedrag per shoot voor alle attributen, ongeacht het aantal deelnemende personen) maak je onbeperkt gebruik van al het moois wat onze studio biedt. Onze fotograaf adviseert je hierbij.

Onze unieke Newbornshoots zijn zeer aantrekkelijk geprijsd

Onze Newbornshoots beginnen al vanaf € 139. 

Tijdens je fotosessie nemen wij voldoende tijd voor je baby en maken wij mooie foto's in originele decors. Jouw Newbornfoto's worden grafisch uitstekend bewerkt. Onze studio beschikt over alle faciliteiten om jouw baby en jullie te kunnen ontvangen. Je kunt je baby bij ons verschonen, voeden (en eten voorbereiden). 


Onze Make-Up & Haarstyling voor Newbornshoots

visagiste aan het werk voor een newborn fotosessie

Onze Make-Up en / of Haarstyling is van topkwaliteit en bereidt je perfect voor op je Newbornshoot. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je er mooi en verzorgd uit zult zien. Maar wat hier nóg belangrijker is, is het feit dat je verzorgde uiterlijk ‘matcht’ met de elegantie, de stijl, de uitstraling van je newborn fotosessie.

Tips & Adviezen bij Newbornshoots

newborn jongen met kroon

Op basis van onze jarenlange ervaring met Newborn shoots en een gedegen opleiding delen wij graag onze cruciale Tips & Adviezen.

Stel ons vragen over Newborn Shoots

baby in armen

Neem contact met ons op. Stel je vragen. Wij reageren bliksemsnel.


Je Newborn Shoot kun je bij ons gewoon Online boeken

newborn met bloemen

Niets is zo gemakkelijk als een Newborn fotosessie online boeken. En bij ons kan dat gewoon. Geef je voorkeursdatum en het tijdstip door en wij zullen je shoot bliksemsnel bevestigen.

Onze Cadeaubon voor Newborn Shoots

elegante newborn

Verras nieuwe ouders met het meest originele cadeau! Je stelt je cadeaubon helemaal zelf samen. Zo kun je bepalen welke opties,  zoals attributen, visagie of haarstyling, je in de bon opneemt.

Pasfoto voor Newborn - Maak het tijdens je Newborn Shoot

baby pasfoto

Wij zijn de specialist op het gebied van pasfoto's van Newborns & Baby's. Je kunt bij ons langskomen voor een pasfoto; maak wel eerst een afspraak. Maar het makkelijkste is om een pasfoto van je baby tijdens je Newbornshoot bij ons te laten maken.


Lees onze blogs over Newborn Shoots

newborn met teddybeer

Wij publiceren regelmatig boeiende, informatieve blogs over Newborn Fotografie en wij houden je graag op de hoogte over onze acties, nieuwe diensten, bijzondere Newborn shoots, e.d. Dus Stay Tuned!  Wat houdt mijn offerte allemaal in? Wat krijg je binnen dit pakket?

 

Jouw fotoshoot is pas compleet als je onze prachtige attributen zoals babykleding, kostuums, speelgoed bij ons huurt. 

Daarnaast bereiden wij je perfect voor op jouw Newborn shoot met onze professionele visagie en haartsyling.