Tips & Adviezen bij Fotografie voor Social Media

Professionele, kwalitatieve fotografie voor een profiel op Social Media is een must en dat weet jij beter dan wij. Jezelf, je bedrijf of (belangen)organisatie of club moet perfect wordet gepresenteerd. En een plaatje, lees foto, zegt meer dan duizend woorden. En daarom ben je op onze site beland. Onze fotograaf kan dé perfecte fotosessie voor je Social Media account verzorgen. Om dit 100% tot een goed einde te brengen stellen wij voor om rekening te houden met onze tips en adviezen.

 

We beginnen percies op tijd

Kom a.u.b. niet te laat voor je fotoshoot. Te laat komen betekent dat wij minder tijd hebben voor jouw fotosessie. Wij hebben immers ook klanten na jouw fotoshoot gepland. En alles moet gehaast gebeuren. Dat lijkt ons geen goed idee. Dus arriveer minimaal 15 minuten voor tijd voor je fotosessie. 

 

Bij complexere, grotere fotoshoots (zeg maar vanaf 'Platina Pakket') of bij specifieke fotosessies zal ik, indien nodig, aanvullende afspraken met je maken. Maak je geen zorgen. Als dat zover is neem ik het initiatief en laat ik het je weten.