Fotografie t.b.v. Social Media

Jezelf, jouw bedrijf, jouw vereniging of hobby kan niet zonder perfecte foto's op social media. En daar zijn wij voor om dat voor je te verzorgen. De fotoshoot kan zowel bij ons in de studio in Rotterdam als op de door jou aangewezen locatie plaatsvinden.

 

Wat houdt mijn offerte allemaal in? Wat krijg je binnen dit pakket?

  • Voorbereiding van onze studio speciaal voor jou, voor jouw individuele shoot t.b.v. social media
  • Gesprek over jouw verwachtingen, wensen, mogelijkheden m.b.t. de fotoshoot; het moet gewoon perfect! Je krijgt bij mij alle aandacht!
  • De shoot zelf uiteraard
  • Mooie, originele achtergrond(en)/decors /creatie van sfeer/thema
  • Optioneel: Gebruik van onze prachtige attributen en gadgets (toeslag € 25) 
  • Optioneel: Professionele visagie (toeslag € 30) en haarstyling (toeslag € 15)
  • Excellente grafische en kwalitatieve bewerking van jouw foto's in hoge resolutie
  • Digitale verzending van jouw foto's via WeTransfer
  • Geen toeslagen 's avonds, in het weekend en tijdens feestdagen

 

Jouw fotoshoot is pas compleet als je onze prachtige attributen zoals die, bij deze vorm van fotografie horen, bij ons huurt. 

Daarnaast bereiden wij je perfect voor op jouw shoot met onze professionele visagie en haartsyling.

Deze foto is gemaakt voor een Facebook account van een vereniging in Nederland. Je kunt bij ons terecht voor prachtige fotoshoots voor social media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, etc.
Hier zie je een mooi voorbeeld van een fotoshoot voor social media waarbij het hele gezin afgebeeld staat. Deze mooie fotosessie is gemaakt in onze studio in Rotterdam.
Ook dj's en musici komen bij deze fotograaf in Rotterdam. Samen maken zij een prachtige fotoshoot voor hun accounts op social media.
Jouw profielfoto op social media is cruciaal. Het geeft een eerste indruk als iemand jouw account bezoekt. Een goede foto is des te belangrijker als je je social media commercieel inzet.
Deze mooie portretfotosessie hebben wij gemaakt op het strand in de buurt van Rotterdam; Tweede Maasvlakte. Onze fotograaf zal een mooie locatie aan je voorstellen.
Deze tweeling zussen hebben deze Rotterdamse fotograaf snel gevonden. Samen hebben zij een bijzonder mooie fotoshoot voor elkaar gekregen.
Steeds meer personen die in onze studio bezoeken gebruiken de foto's voor hun zakelijke profiel op social media. En met succes. Kijk maar op naar deze fotoshoot.
Wat dacht je van een fotosessie met jouw viervoeter? Deze kun je prima gebruiken voor je fotoalbum of op social media. Onze fotograaf helpt je herinneringen te koesteren.
Elegante fotoshoot kan ook geen kwaad.  Laat je stijl zien. En zoals je weet help ik als fotograaf daar graag bij.
Steeds meer jongeren hebben een eigen account op social media. Laat ze een mooie, professionele foto hun profiel sieren.