Tips en adviezen bij Fotografie van Vrijgezellenfeesten

Jouw vrijgezellenfeest is aanstaande. En dat is mooi. Wij maken daar een perfecte herinnering van. Ik garandeer je een perfecte fotoshoot van jouw vrijgezellenfeest. Ik vraag je wel om rekening te houden met het volgende.

  

Waar kunnen kunnen wij jouw vrijgezellenshoot doen?

In principe kan dat overal waar jullie jullie vrijgezellenfeest organiseren. Meestal is dat in een kroeg (of beter gezegd; in een kroegentocht) of restaurant. Vaak doe je dit op een bekende, interessante locatie zoals op de boulevard van Scheveningen, in het centrum van Rotterdam, in Kralingse Bos, een strandtent, of op de kartbaan. 

 

Wij beginnen op tijd

Ik verzoek je om uiterlijk 15 minuten voor het begin van de fotoshoot te arriveren. Als de fotosessie op een (buiten)locatie plaatsvindt dan ben ik meestal daar eerder om het een en ander te verkennen. 

 

Bij grote, complexere fotoshoots kan het zo zijn dat wij nóg eerder aanwezig moeten zijn om het een en ander voor te bereiden. In dat geval zal ik je op tijd informeren en hiervoor initiatief nemen.

 

Welke stijl, welk thema kun je kiezen voor de fotoshoot van jouw vrijgezellenfeest?

Meestal gaan vrijgezellenfeesten gepaard met veel plezier, lol, gelach. Nou, dat is juist de stijl, of beter gezegd - de sfeer die ik ook in de shoot van jouw vrijgezellenfeest wil laten overkomen.  Kijk maar in mijn portfolio. Ik neem graag attributen mee om de fotosessie van jouw vrijgezellenfeest helemaal compleet te maken. Je huurt een onbeperkt aantal attributen voor maar € 29. In vrijwel alle foto's zie je mijn attributen. Kijk maar hier.

 

Hoe krijg ik mijn foto's geleverd?

Ik verstuur jouw foto's digitaal in hoge resolutie via WeTransfer. Je kunt ook foto's op USB-stick ontvangen tegen meerprijs.

 

Verder heb ik nog een aantal tips en adviezen:

 

  • Wees op het afgesproken tijdstip. Sterker nog, arriveer minimaal 15 minuten voor de fotoshoot. Wij kunnen dan op tijd starten met jouw fotoshoot. Iedere vertraging gaat van de beschikbare tijd voor jou. Dat is zonde.
  • Als wij jouw shoot op locatie doen wees dan op tijd en wees telefonisch bereikbaar. Onze fotograaf arriveert zo'n 15 minuten (of zelfs eerder). Om geen vertraging op te lopen is het dan voor onze fotograaf handig als hij/zij zijn/haar apparatuur meteen kan installeren en de omgeving kan verkennen om jouw fotoshoot perfect te maken.

 


Fotoshoot Rotterdam

Aneta Chocholak & Kamil Górak

 

www.Fotoshoot-Rotterdam.Com 

 

Ons adres:

Pleinweg 236A

3083 EZ Rotterdam

+31 6 43738394  (ook voor WhatsApp)

 

aneta@fotoshoot-rotterdam.com

 

Ons rekeningnummer:  NL03 ABNA 0828 0185 02  t.n.v. Fotoshoot Rotterdam


Vertel je vrienden over ons / Tell a friend about us