Attributen voor Zwangerschapsfotoshoot


rode zwangerschapsjurk

Onze fotostudio heeft de meeste en de meest originele attributen en gadgets voor een zwangerschapsshoot. Je huurt een onbeperkt aantal voor maar €29. Wat zijn onze attributen? Heel veel mooie zwangerschapsjurken, bloemenkransen, juwelen, parasols, ballonen, gewaden, (antiek) meubilair, tapijten, etc. De keuze attributen voor zwangerschapsfotografie  is werkelijk oneindig. Bekijk hieronder enkele voorbeelden. Onze studio heeft verder honderden attributen die hier niet zijn weergegeven.

Zoals je hier kunt zien maken onze attributen jouw zwangerschapsshoot niet alleen bijzonder maar ook compleet. Geen andere fotograaf in Rotterdam heeft zo'n breed assortiment items, gadgets, zwangerschapsjurken en andere attributen. Onze klanten geven regelmatig aan dat zij de beste, de meest originele zwangerschapsfotografie alleen bij ons krijgen. En daar zijn wij trots op.


Fotoshoot Rotterdam

Aneta Chocholak & Kamil Gorak

aneta@fotoshoot-rotterdam.com

Telefoon: 06-43738394     (ook voor WhatsApp)

ADRES van onze studio:

Pleinweg 236A, 3083 EZ Rotterdam 

www.Fotoshoot-Rotterdam.Com 

 

Fotoshoot Rotterdam is een geregistreerde en beschermde handelsnaam en is eigendom van onderneming BabyFromParis, KvK- nummer 70488398. BabyFromParis is bij de Belastingdienst geregisteerd onder BTW-nummer: NL002445729B43

 

Ons rekeningnummer is:    NL03 ABNA 0828 0185 02    t.n.v. Fotoshoot Rotterdam

Vertel je vrienden over ons/Tell a friend about us