Loveshoot

Op zoek naar een leuke loveshoot in regio Rotterdam, Delft, Schiedam, Spijkenisse, Rhoon, Schiedam, Den Haag?

Lees onze tips voor perfecte loveshoot.

 

Liefde. Passie. Hartstocht. Niets is mooier dan jullie verliefdheid met een prachtige loveshoot vastleggen door een professional. Eentje die het begrijpt. En bij Fotoshoot Rotterdam ben je aan het juiste adres. Wij zullen jullie liefdesverhaal op een mooie, bijzondere, originele manier vastleggen.

 

Wij overleggen met jou wat je wilt. Want er zijn 'duizend-en-één' manieren om je loveshoot te doen. Denk hier aan verschillende stijlen, soort make-up, kledingkeuze, hoe je met je partner voor het objectief staat.

 

Jullie liefdesfotoshoot kan zowel in onze studio in Rotterdam als bij jou thuis of op een andere locatie plaatsvinden. Wat die locatie betreft dan hebben wij veel leuke ideeën waar het kan vinden.  Denk aan de natuur, een kasteel, historische binnenstad of juist een originele fotosessie in de haven met containers en kranen op de achtergrond. Alles is mogelijk en heeft zijn charme. Laat je door Fotoshoot Rotterdam verrassen.

 

Tijdens jullie fotosessie kunnen wij onze mooie, originele attributen gebruiken. Zie hier enkele voorbeelden van onze attributen en gadgets.

 

Wij maken jouw fotoshoot compleet met visagie en haarstyling 

 

Couple photoshoot by Fotoshoot Rotterdam
Romantiek in de fotostudio in Rotterdam. Love fotoshoot, koppel shoot bij Fotoshoot Rotterdam.
Een ontspannen loveshoot levert romantische en gezellige foto’s. Wij verhuren extra prachtige jurken erbij, originele attributn en gadgets voor jullie fotoshoot.

Fotoshoot Rotterdam

Aneta Chocholak & Kamil Gorak

aneta@fotoshoot-rotterdam.com

Telefoon: 06-43738394     (ook voor WhatsApp)

ADRES van onze studio:

Pleinweg 236A, 3083 EZ Rotterdam 

www.Fotoshoot-Rotterdam.Com 

 

Fotoshoot Rotterdam is een geregistreerde en beschermde handelsnaam en is eigendom van onderneming BabyFromParis, KvK- nummer 70488398. BabyFromParis is bij de Belastingdienst geregisteerd onder BTW-nummer: NL002445729B43

 

Ons rekeningnummer is:    NL03 ABNA 0828 0185 02    t.n.v. Fotoshoot Rotterdam

Vertel je vrienden over ons/Tell a friend about us