Actie! Bestel extra foto's van je shoot tegen spotpijzen!

Je kunt van je shoot extra (of alle) foto's nabestellen voor hele lage prijzen. Er zijn 3 mogelijkheden om extra foto's te bestellen:

 

Optie 1:  Een aantal, netjes gemaakte, foto's in hoge resolutie

 

Optie 2:  Alle, netjes gemaakte, foto's in hoge resolutie

 

Optie 3:  Zorgvuldig grafisch bewerkte foto's, in hoge resolutie

 


Optie 1

 

Een aantal extra, netjes gemakte, foto's in hoge resolutie bijkopen vanaf € 39

Hier kun je een aantal extra foto's, die tijdens je shoot zijn gemaakt, bijkopen. De foto's zijn 'netjes' gemaakt (bijknippen/kader bijstellen, contrast/belichting, etc.). Deze foto's lenen zich uitstekend voor een album, social media, voor je website, etc. De foto's zijn, net als de foto's in jouw pakket, digitaal in hoge resolutie en kunnen prima geprint worden. Je kunt ze ook uitvergroten voor bv. een canvas.

Bestel een aantal extra, netjes gemaakte, foto's uit je shoot in hoge resolutie

Kies het aantal foto's

€ 70,00

€ 39,00


Optie 2

 

Alle, tijdens je shoot gemaakte, foto's in hoge resolutie vanaf € 99

Hier kun je alle foto's, die tijdens je shoot zijn gemaakt, bijkopen. Je kiest het pakket van je fotosessie. De foto's zijn 'netjes' gemaakt (bijknippen/kader bijstellen, contrast/belichting, etc.), zeer licht grafisch bewerkt. Deze foto's lenen zich uitstekend voor een album, social media, voor je website, etc. De foto's zijn, net als de foto's in jouw pakket, digitaal in hoge resolutie en kunnen prima geprint worden. Je kunt ze ook uitvergroten voor bv. een canvas.

 

Het totaal aantal foto's hangt af van het gekozen pakket (hoe groter het pakket - hoe meer foto's). Over het algemeen bedraagt het aantal netjes gemaakte foto's tussen de 100 en 400 foto's. 

Bestel alle, netjes gemaakte, foto's uit je shoot in hoge resolutie

Kies jouw pakket

€ 200,00

€ 99,00


Optie 3

 

Zorgvuldig grafisch bewerkte foto's in hoge resolutie vanaf € 49

Je kunt extra, zorgvuldig grafisch bewerkte, foto's uit je shoot bijkopen. In dit geval zijn de foto's net zo zorgvuldig bewerkt als de foto's in je pakket. Jouw fotograaf neemt hier de tijd voor, gebruikt haar/tijd talent, fantasie, passie en liefde voor een mooi eindresultaat.

Bestel extra, zorgvuldig grafisch bewerkte, foto's in hoge resolutie

Kies het aantal foto's

€ 90,00

€ 49,00