Portfolio van Fotografie voor Vrijgezellenfeesten

Je gaat trouwen! En natuurlijk kun je de laatste dag van je 'vrijgezellen-zijn' niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het zou zonde zijn om je vrijgezellenfeest niet door een professionele fotograaf te laten vastleggen. Zie ons uitgebreide protfolio fotografie van vrijgezellenfeesten.


Lees onze tips voor fotografie van vrijgezellenfeest

 

Het is zover. Je gaat binnenkort in het huwelijksbootje stappen. Of je registreert je partnerschap. Hoe dan ook, het moment van 'het laatste feest van het vrijgezel zijn' is aangebroken. En dat ga je vieren. Je hebt besloten om een fotograaf in te zetten om mooie foto's van je party te maken. En als je dit nog niet hebt besloten; doe het dan nu! Foto's maken met een smartfone van je vrijgezellenfeest is zonde. De foto's zullen onscherp zijn of juist overbelicht zijn. 

 

Fotoshoot Rotterdam heeft jarenlange ervaring met fotosessies van vrijgezellenfeesten. Wij hebben apparatuur van topkwaliteit, een fotograaf die daarmee kan omgaan en goede bewerkingsprogramma's. Een mooi fotoverslag van jouw vrijgezellenfeest wordt dan een feit. Trouwens, het ligt niet alleen aan fotoapparatuur. Als professionele fotograaf weet ik het juiste moment te kiezen om een foto te 'schieten'. 

 

Ik kan je helpen om een originele locatie te kiezen voor je vrijgezellenfeest. En zelfs bij een vrijgezellenfeest kunnen wij mooie, authentieke, grappige attributen gebruiken zoals zonnebrillen, hoeden, etc. Zie hier enkele voorbeelden van onze attributen en gadgets.

 

Wij maken jouw fotoshoot compleet met visagie en haarstyling 

 


Fotoshoot Rotterdam

Aneta Chocholak & Kamil Gorak

aneta@fotoshoot-rotterdam.com

Telefoon: 06-43738394     (ook voor WhatsApp)

ADRES van onze studio:

Pleinweg 236A, 3083 EZ Rotterdam 

www.Fotoshoot-Rotterdam.Com 

 

Fotoshoot Rotterdam is een geregistreerde en beschermde handelsnaam en is eigendom van onderneming BabyFromParis, KvK- nummer 70488398. BabyFromParis is bij de Belastingdienst geregisteerd onder BTW-nummer: NL002445729B43

 

Ons rekeningnummer is:    NL03 ABNA 0828 0185 02    t.n.v. Fotoshoot Rotterdam

Vertel je vrienden over ons/Tell a friend about us