Tips & Adviezen bij Dierenportret

Jouw geliefde hond, paard, kat, konijn of een ander dier zal door ons op een prachtige manier worden gefotografeerd. Een herinnering voor altijd! Fotoshoot Rotterdam heeft veel ervaring met dierenfotografie. Daarom geef ik je een paar tips. 

 

Laten wij op tijd beginnen met de fotosessie!

Het zal je niet verbazen dat het zowel voor mij als fotograaf en voor jou als klant handig en plezierig is om op tijd te beginnen met de fotoshoot. Dan benutten wij de hele beschikbare tijd en kunnen wij extra foto's maken, dingen uitroberen, etc. Wees dan op tijd in onze studio of op het afgesproken adres (bij fotosessies op loctie of in de natuur). Sterker nog, arriveer minimal 15 minuten voor tijd. 

 

Bij grotere en complexere fotoshoots (pakketten vanaf  'Platina Pakket') kunnen wij nog specifieke afspraken maken over het tijdstip van de fotosessie. Maar maak je geen zorgen. Ik zal op basis van mijn ervaring aangeven of er speciale afspraken gemaakt moeten worden. Dus je zult het altijd weten.


Fotoshoot Rotterdam

Aneta Chocholak & Kamil Gorak

aneta@fotoshoot-rotterdam.com

Telefoon: 06-43738394     (ook voor WhatsApp)

ADRES van onze studio:

Pleinweg 236A, 3083 EZ Rotterdam 

www.Fotoshoot-Rotterdam.Com 

 

Fotoshoot Rotterdam is een geregistreerde en beschermde handelsnaam en is eigendom van onderneming BabyFromParis, KvK- nummer 70488398. BabyFromParis is bij de Belastingdienst geregisteerd onder BTW-nummer: NL002445729B43

 

Ons rekeningnummer is:    NL03 ABNA 0828 0185 02    t.n.v. Fotoshoot Rotterdam

Vertel je vrienden over ons/Tell a friend about us