Tips en adviezen voor Cake Smash fotografie

Cake Smash fotoshoot is een heel specifiek type fotosessie. Jouw kindje is precies één jaar geworden. Het is een verjaardag.  Daar hoort taart bij. En slingers. En balonnen. Fotoshoot Rotterdam heeft het allemaal. Hieronder tref je een paar tips en adviezen hoe je een Cake Smash het beste kunt organiseren.

  • Wanneer maak je een Cake Smash fotosessie? Dat doe je als je kind één wordt.
  • Bepaal eerst of je taart bij ons wilt bestellen of dat je dit zelf doet.
  • Bepaal verder welke versiering je wilt. Voor de versiering van jouw Cake Smash zal Fotoshoot Rotterdam zorgen. Stem dit met ons van tevoren af.
  • Wij hebben ontzettend veel mooie attributen voor jouw Cake Smash. Dank hier aan speelgoed, babykleertjes, etc. Wij kunnen ze niet allemaal op de site laten zien. Laten wij van tevoren afstemmen wat je wilt gebruiken. Verder kunnen wij gewoon ter plekke, tijdens de fotoshoot mooie attributen ter beschikking stellen. 
  • Wees op het afgesproken tijdstip. Sterker nog, arriveer minimaal 15 minuten voor de fotoshoot. Wij kunnen dan op tijd starten met jouw Cake Smash fotosessie. Iedere vertraging gaat van de beschikbare tijd voor jou. Dat is zonde.
  • Als wij jouw Cake Smash fotoshoot bij jou thuis of op een andere locatie dan de studio doen, wees dan ook op tijd, wees telefonisch bereikbaar. Onze fotograaf arriveert zo'n 15 minuten (of zelfs eerder). Om geen vertraging op te lopen is het dan voor onze fotograaf handig als hij zijn apparatuur meteen kan installeren en de omgeving kan verkennen voor om jouw fotoshoot perfect te maken.
  • Onze fotostudio biedt ideale omstandigheden voor jouw Cake Smash. De temperatuur voor fotoshoots is ideaal. Het is nooit te koud of te warm in onze studio. Het is bij ons rustig. Wij kunnen ons helemaal concentreren op jouw Cake Smash.