Je prachtige buikje volop in de schijnwerpers


zwangerschapsshoot met partner

Vroeger was je mooie zwangere buik vaak taboe. Je moest het vooral verbergen. Nu is dat gelukkig anders. Je buikje is mooi en getuigt van een bijzondere periode in je leven. Dit kun je niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Dat weten wij dat als geen ander. En daarom zullen wij je op het gebied van de zwangerschapsfotografie in de watten leggen. 

 

Je kunt tijdens een fotosessie bij ons alle kanten op als het gaat om diverse stijlen, fototechnieken, vormen van belichting, etc. Het kan elegante onderdelen bevatten met bv. (gala) jurken. Wij hebben zo'n 100 prachtige, originele zwangerschapsjurken in vele maten en onze studio heeft verder vele andere, originele attributen om jouw 'maternity photo session' perfect te maken. Wij kunnen ook diverse stijlen combineren; van sportief tot grappig. Wij kunnen ook een 'boudoir' tintje geven aan je zwangerschapsshoot. Bekijk hieronder onze vele voorbeelden met uiteenlopende stijlen. Zoals je kunt zien, kunnen wij sowieso tijdens één fotosessie meerdere stijlen toepassen. Jouw partner en overige familieleden zijn meer dan welkom.

 

Hieronder zie je maar enkele voorbeelden. Mocht je jouw stijl/type zwangerschapsfotografie niet vinden, neem contact met ons op. Wij zullen ongetwijfeld ervaring hebben met de stijl die jou aanspreekt. Wij hebben inmiddels zo'n 2.500 zwangerschapsshoots op ons conto staan dus aan onze ervaring zal het niet liggen. Hieronder onze contactgegevens: 

  

aneta@fotoshoot-rotterdam.com

 

Telefoon: 06-43738394     (ook voor WhatsApp)

 

ADRES van onze studio:

 

Pleinweg 236A, 3083 EZ Rotterdam 

 


elegante rustige zwangerschapsfotografie
zwangerschapsshoot buiten in een park
schaars geklede zwangere vrouw
zwangere vrouw in rood gewaad
elegante zwangerschapsshoot met kroon
zwangere vrouw sportief
grappige zwangerschapsshoot
zwangere vrouw in rood galajurk
zwangere vrouw in traditionele kleding
zwangere vrouw in zwart-wit
zwangere echtgenote met haar partner
vrouw in gedachten
zwangerschapsjurk gepakt door de wind
zwangere vrouw in bloemen
zwangerschapsfotografie met partner
attributen voor zwangerschapsshoot