Ik ben jouw trouwfotograaf in Rotterdam en heel Rijnmond 


• Deze bruiloftsfotoshoot is gemaakt in Rotterdam Centrum.
In Rotterdam en Rijnmond kunnen wij veel interessante plekken vinden voor jullie bruiloftshoot zoals moderne of juist historische stadscentra.
Voor onze Rotterdamse klanten zijn wij op het gebied van bruidsfotografie altijd bereikbaar.
Trouwfotografie in Rotterdam cadeau krijgen is heel bijzonder en origineel. Bestel onze cadeaubon online.

Tijdens vele bruiloft shoots heb ik verschillende interessante plekken in Rotterdam en omgeving bezocht. Als fotogaaf kan ik je hierover adviseren.
Ik zal jouw bruiloftsreportage op een journalistieke manier behandelen. Met jouw trouwfotografie zal ik jullie hele verhaal vertellen.
Een bruiloft foto zegt meer dan duizend woorden. En dat zie je.
Echte Rotterdammers besparen geld met hun trouwfotografie. Je ziet aan mijn prijzen dat ik als fotograaf betaalbaar ben.


Je bent op zoek naar een zeer goede en tevens originele fotograaf voor je bruiloftsshoot. En bij deze heb je hem, en in mijn geval – haar, gevonden. Ik heb ontelbare ideeën ‘on my mind’ om jouw trouwfotografie uniek en zeer individueel te maken. En natuurlijk sta ik open voor jouw persoonlijke suggesties. Immers, jullie samen bepalen hoe en wat.

 

Misschien verwacht je dit niet van een trouwfotograaf, maar ik zal je volledig ontzorgen. Tenminste, als je dat wenst. Je kunt bij mij terecht voor professionele bruidsmake-up en attributen voor jullie bruidsshoot. Je bespaart hiermee vele euro’s en tijd. En je hoeft niet op zoek te gaan naar attributen voor je bruiloft fotografie. Ik ben als het ware ‘one-stop-shop’. 

 

Waar kun je terecht met je trouwshoot?

Mijn fotostudio is gevestigd aan de Zanglijsterstraat 22 in Rotterdam-Charlois. Hierdoor lig ik centraal als het op unieke, karakteristieke bruiloft fotografie aankomt. Wij hebben vele interessante plekken in de directe omgeving om jullie trouwshoot te doen. Denk hier aan het Zuiderpark in Rotterdam, de windmolen, kasteel De Oliphant. Zoekt je iets moderns of juist historisch? De historische binnenstad van Vlaardingen of Brielle? Of tussen de containers en industriële bouw van de Rotterdame haven? De mogelijkheden voor je bruiloft fotografie zijn onbeperkt. Neem contact met ons op.

 

 

Zie hier onze reviews (dit is maar een kleine greep uit alle reviews van Fotoshoot Rotterdam).


Ik kom zelf uit Brielle en ik wilde daar een shoot. Maar dit ‘dorpje’ heeft ook niet zoveel te bieden. Aneta heeft een aantal mooie plekken in de directe omgeving voorgesteld. Daarbij zaten oude, industriële gebouwen van RDM Rotterdam. Dit heeft een hele mooie, originele fotosessie opgeleverd

Lianne  H. Brielle

Wij hebben veel fotoshoots in Brielle gedaan.

Zie reviews over ons op:

Trouwfotografie in Rotterdam hoeft niet duur te zijn.
Inmiddels maken steeds meer klanten uit Belgie gebruik van trouwfotografie in mijn studio.