Wij zijn actief in heel Rotterdam en omstreken.

Afhankelijk van de vraag van de klant werken wij, naast onze studio, op verschillende locaties in de stad en omstreken. Zo hebben wij regelmatig zwangerschapsshoots en newborn fotografie in het centrum van Rotterdam. Dat is niet zo vreemd omdat er steeds meer jonge gezinnen naar de binnenstad van Rotterdam trekken. Daar vinden ook de meeste trouwshoots plaats. Het heeft te maken met de omgeving (mooie skyline) en het feit dat het stadhuis, waar de meeste huwelijken worden voltrokken, aan de Coolsingel is gevestigd.

 

Maar klant is koning en gaan wij met onze camera's overal naartoe waar onze klanten zitten. De laatste tijd merken wij veel vraag naar onze diensten in de omringende gemeenten zoals Capelle aan den IJssel, Krimpen, Bleiswijk en Spijkenisse. Hier is vooral familiefotografie erg populair. Wij gebruiken veel groen en andere mooie omgevingen als ons decor. Denk hier aan het Zuiderpark in Charlois, Kralingse Bos of de duinen van de Tweede Maasvlakte.

 

Maar ons werkgebied is groter en eigenlijk 'global' te noemen. Wij zijn actief in België, Duitsland en Polen. Het betrof daar voornamelijk bruiloft fotografie. Fotoshoot Rotterdam

Aneta Chocholak & Kamil Górak

 

www.Fotoshoot-Rotterdam.Com 

 

Ons adres:

Pleinweg 236A

3083 EZ Rotterdam

+31 6 43738394  (ook voor WhatsApp)

 

aneta@fotoshoot-rotterdam.com

 

Ons rekeningnummer:  NL03 ABNA 0828 0185 02  t.n.v. Fotoshoot Rotterdam


Vertel je vrienden over ons / Tell a friend about us