Unieke en betaalbare Bruiloft Fotografie in Rotterdam en verre omgeving


Bekijk ons uitgebreide portfolio bruiloft fotografie die wij in Rotterdam aanbieden.
Wij verzorgen ook visagie voor je trouwfotografie.
Wij verzorgen een totaalpakket bij je trouwfotografie in Rotterdam door ook attributen en visagie te leveren.
Wij assisteren je graag bij vragen over bruiloft fotografie. Onze fotograaf is altijd voor je bereikbaar.

Bij ons kun je iemand verrassen met een cadeaubon voor trouwfotografie. Hiermee zijn wij een originele Rotterdamse fotograaf.
Fotoshoot van je bruiloft behoeft een aantal adviezen die wij graag vooraf geven. Zo verloopt de fotosessie van jouw bruiloft perfect.
Reserveer ruim van tevoren jouw bruiloft fotografie bij ons. Zo kun je zeker stellen dat ik als fotograaf beschikbaar ben voor jou.
En boek jouw bruiloftsreportage bij Fotoshoot Rotterdam. Wij zullen je versteld doen staan met onze kwaliteit en prijs. Fotoshoot Rotterdam is de goedkoopste en tevens de beste fotograaf van Rotterdam.


Jullie staan bij mij centraal. Ik wil graag weten wie jullie zijn, wat jullie voorkeuren, hobby’s, stijlen, etc. zijn. Want mijn bruiloft fotografie moet helemaal bij jullie passen. Uiteraard heb ik zelf veel ideeën en suggesties die ik graag met jullie zal delen.

 

Zoals je op mijn website hebt kunnen lezen verzorg ik ook mooie, professionele visagie bij je bruiloft. Het levert niet alleen een prachtig resultaat op. Maar je bespaart ook tijd en geld. Ik verzorg je bruidsmake-up op jouw trouwdag, net, of beter gezegd; ‘just-in-time’. Je hoeft hiervoor niet naar een bruidsmake-up artiest toe of die hoef je niet separaat te laten overkomen. 

 

Tevens verzorg ik jouw unieke, prachtige attributen voor jouw bruiloft zoals ballonnen, bloemen, letters, etc. Dus ook hier heb je geen omkijken naar. Dus bij mij heb je als het op trouwfotografie aankomt en alles wat erbij hoort; One Stop Shop van absolute topkwaliteit. Door deze werkwijze is mijn bruiloft fotografie betaalbaar.

 

Het is cruciaal dat wij van tevoren ook een aantal, vooral praktische zaken, goed (in)plannen en van tevoren afstemmen. Uiteraard is dat de datum en het tijdstip van jullie bruiloft. Het ligt misschien erg voor de hand maar ik moet ook kijken of ik als jouw trouwfotograaf beschikbaar voor je ben. Maar ook informatie over de locatie is essentieel. Ik wil mij hierop goed voorbereiden qua opstelling van de camera/plekken om jullie te fotograferen. Ik wil van tevoren weten hoe licht of donker de plek is. Ik vind het van belang om te weten of jullie elkaar het ‘ja-woord’ in een klein zaaltje of een grote (bal)zaal geven. Het is ook belangrijk dat ik eerder toegang krijg tot de locatie zodat ik mij als bruiloftfotograaf ‘correct kan positioneren’. 

 

Deze voorbereiding kost nauwelijks moeite maar zorgt ervoor dat jullie gegarandeerd een prachtige shoot van jullie bruiloft krijgen.

 

Er zijn veel mogelijkheden, veel opties als het om jouw bruiloft fotografie aankomt. Zo kunnen wij alleen het officiële gedeelte in het stadhuis of de kerk doen. Wij kunnen dit uitbreiden met de voorbereiding van jullie bruiloft (aankleden thuis, make-up, etc.). Wij kunnen daar ook het feestgedeelte aan toevoegen.

 

Het is natuurlijk afhankelijk van jouw pakket, en dus wensen en voorkeuren, hoe lang de fotosessie van jouw bruiloft duurt. Zie hiervoor onze bruidspakketten.

 

Ik ben op jullie bruiloft heel goed voorbereid. Zo heb ik sowieso twee fototoestellen bij mij. Dit doe ik om twee redenen. Ten eerste, het is voor mij handig om met verschillende lenzen jullie bruiloft te fotograferen dus het is praktisch als ik twee toestellen heb. Maar er is ook een ‘strategische’ reden hiervoor. De kans is nihil, maar het zou kunnen dat één van de fototoestellen het laat afweten. Dat is ook geen probleem. Ik heb het andere toestel. Voor zover ik weet ben ik de enige bruiloft fotograaf die dit hanteert.

 

Zie hier onze reviews (dit is maar een korte greep uit vele reviews van Fotoshoot Rotterdam)

 

Aneta van Fotoshoot Rotterdam, heeft een geweldige shoot van onze bruiloft gemaakt. Het was geen gemakkelijke opgave omdat de locatie vrij donker was en ik was bang dat dit ten koste van de kwaliteit zou gaan. Zelf ben ik ook fotograaf, nou ja, hobby-fotografe 😉 dus ik zag allemaal beren op de weg. Maar Aneta heeft het helemaal waargemaakt! Wij hebben inmiddels een afspraak voor een zwangerschapsshoot in het Zuiderpark. Ik blijf terugkomen 😉

Sophie de Wit, Rotterdam

Zie reviews over ons op:

Zie reviews van Fotoshoot Rotterdam door onze klanten. Je ziet dat wij als fotograaf heel goed scoren en dat onze klanten graag terurkomen.
Bekijk hoe tevreden onze klanten zijn over ons. Mensen geven ons 5 sterren en hiermee beschouwen ons als een van de betere fotografen van Rotterdam.