Bekijk hier één van onze nieuwste newbornshoots van de afgelopen dagen. Lees hieronder ook onze tips en adviezen.


newborn jongen op bed
newborn in leeuwkostuum
moeder en newborn
moeder en newborn in galajurk

vader en newborn
moeder met haar kindje
newborn lacht
newborn met ouders
moeder kijkt kind aan
kindje met vader en moeder
newborn slaapt


Wanneer kun je je newborn fotosessie het beste doen?

Wij adviseren om dit in de eerste vier weken na de geboorte te doen omdat de baby dan hele mooie, echte ‘newborn’ poses/houding aanneemt. 

 

Over welke faciliteiten beschikt onze studio?

Wij zijn perfect uitgerust om je newborn shoot te doen. Denk hier aan de mogelijkheden om je baby te verschonen, om te kleden op één van onze commodes. Je kunt je baby voeden. Je kunt je terugtrekken om borstvoeding te geven of je kunt de melk opwarmen in onze magnetron.

 

Ook de ouders kunnen rekenen op goede verzorging. Wij hebben koffie, thee, water en koekjes/zoetigheid in de studio.

 

Hoeveel tijd hebben wij nodig?

Om jouw mooie, originele newbornshoot te doen hebben wij ongeveer een uur nodig. Dit is nodig om de baby te laten wennen, in slaap te krijgen. Wij lopen door verschillende decors en attributen heen. Zo kunnen jullie indrukken opdoen van wat er allemaal nodig is en beslissen wat jullie nemen voor de shoot. Je ziet hier zeer uiteenlopende stijlen; van minimalistisch, rustig tot kleurrijk, bling-bling en alles ertussen.

 

Jouw baby kan voor of tijdens de shoot gevoed of verzorgd worden. Vandaar dat wij iets meer tijd nodig hebben dan bij andere soorten fotografie..

 

Tijdens de fotosessie komen allerlei ideeën op. Deze bespreken wij en proberen diverse gadgets, kostuums, decors uit. Er is geen haast bij.

 

Wij nemen de tijd voor een geslaagde fotosessie en jullie, met jullie baby voorop, staan bij ons centraal. 

 

Locatie newbornshoot

De beste plek om dit te doen is onze studio. Dat heeft een aantal redenen: wij hebben alle faciliteiten om voor je baby te zorgen. 

 

Verder heeft onze studio de perfecte condities voor de fotografie zoals de juiste belichting, opstellingen/decors, achtergronden, fototoestellen, e.d.