De mooiste en de meest veelzijdige studio van Rotterdam


Studio van 140m2


diverse achtergronden voor babyfotografie

Onze antieke, ijzeren badkuip voor je originele fotosessie


bad op antieke poten

Onze magische schommel


sprookjesachtige schommel in de studio

twee vrouwen op de schommel

Verschillende ruimtes, kamers, opstellingen en decoraties voor alle soorten fotografie


woonkamer in de studio

Ideale omstandigheden voor de shoot van jouw baby


baby in een attribuut

Jouw fotoshoot wordt perfect en onvergetelijk in onze studio en dit allemaal dankzij de unieke inrichting. Hieronder een paar feiten:

 

De studio is 140m2 groot en beschikt over o.a. meerdere ruimtes en decors. Hierdoor kunnen wij vrijwel iedere type fotografie doen en alle mogelijke stijlen toepassen. Je vindt hier sprookjesachtige schommels, tropische planten, een antiek ijzeren bad, veel diverse achtergronden, vloeren, vloerkleden, etc.

 

Al deze ruimte en verschillende ruimtes stellen ons on staat om veel zeer verschillende fotosessies te maken. Denk hier o.a. aan zwangerschapsfotografie, newborn shoots, Cake Smash, portretten, familieshoots, boudoir, etc. 

 

Mocht je je zorgen maken over je baby dan is dat absoluut niet nodig. Onze studio beschikt over alle mogelijke faciliteiten om de ideale omstandigheden voor jou en en je baby te creëren. Je kunt je baby bij ons verschonen en voeden. Wij hebben een keuken met een magnetron om de voeding op te warmen.

 

En ja, mocht het nog niet duidelijk zijn, bij ons betaal je tot 70% minder dan bij andere fotografen in Nederland. En trouwens, wij hebben geen concurrentie omdat geen enkele fotograaf zo'n prijs-kwaliteit verhouding heeft. En er is absoluut geen fotograaf te vinden die zo'n assortiment attributen, kostuums, jurken, kleding en gadgets heeft. Wij zijn wat dat betreft absoluut de topper van Nederland.

 

Bij ons geniet je van volledige privacy. Er zijn geen derden in de studio en dit geeft een vertrouwde, huiselijke sfeer. De studio is niet toegankelijk tijdens jouw fotosessie en wij worden dus niet gestoord. Andere klanten komen pas binnen als wij met jouw shoot klaar zijn. Wij houden hier sterk rekening mee bij het inplannen van de fotosessies. Mochten wij nog het één en ander moeten voorbereiden dan kun je gebruik maken van onze wachtkamer. Wij hebben water, sappen, koffie en thee. Ook hebben wij koekjes. 

 

Wij verzorgen professionele visagie van absolute topkwaliteit. Deze is speciaal ontwikkeld voor fotografie zodat je zo goed mogelijk op de foto komt. Afhankelijk van het doel van jouw shoot bepalen wij samen hoe jouw make-up eruit moet zien.

 

Omdat de meeste klanten van ons hun fotosessie in het weekend of tijdens feestdagen willen zijn wij dan gewoon open. En, in tegenstelling tot veel andere fotografen, betaal je bij ons niets extra.

 

In onze studio kun je onze cadeaubonnen komen ophalen. Geef het wel a.u.b. van tevoren aan dan spreken wij een tijdstip af en kun je het komen ophalen. 

 

Je ziet aan de inrichting van onze studio dat je alle mogelijke soorten fotografie bij ons kunt laten doen. En wij kunnen de pakketten combineren waardoor je flinke kortingen kunt krijgen. Zo kun je op een zwangerschapsshoot en newborn tot € 50 besparen als je beide pakketten tegelijkertijd reserveert.

 


Je kunt bij ons gebruik maken van professionele visagie en haarstyling.


Cadeaubonnen voor alle soorten fotoshoots; hét ideale geschenk

cadeaubon voor fotosessie