Wij hebben geïnvesteerd in ons bedrijf

Om foto's van topkwaliteit te leveren en onze klanten een mooie beleving in onze studio te garanderen hebben wij flink geïnvesteerd in alles.  Zo hebben wij 'full frame' spiegelreflexcamera's van Nikon. Wij hebben altijd twee fototoestellen paraat voor jouw shoot. Mocht één van de camera's het begeven dan hebben wij altijd een volwaardig reserve fototoestel.

 

Hierbij hebben wij verschillende lenzen die afhankelijk van de situatie worden ingezet. Het zijn diverse lenzen van Nikon en Sigma. Uiteraard zijn ze van 'top of the self' kwaliteit. 

 

Ook onze verlichting en belichting is zeer professioneel. Zo hebben wij softboxen van Godox die jouw shoot ideaal belichten. Verder hebben wij diverse speciale lampen voor bijzondere effecten in de fotografie.

 

Onze studio heeft naar alle waarschijnlijkheid de meeste verschillende achtergronden van Nederland. Van eenkleurige backdrops tot kleurrijke, sprookjesachtige achtergronden. Je kunt ze zien op vrijwel al onze foto's. Als wij jouw shoot buiten, in de natuur doen dan gebruiken wij meerdere omgevingen/decors/skylines.

 

Maar daar blijf het niet bij. Onze professionaliteit strekt zich verder. Wij hanteren topklasse apparatuur en programma's voor de grafische bewerking van jouw foto's. 

 

Jouw foto's zijn bij ons veilig. Wij slaan ze op 3 plekken op: in de 'cloud', op onze computer en onze server. Hiermee wordt het risico op het 'kwijtraken' van de foto's vrijwel nihil. Je ontvangt jouw shoot van ons digitaal, in hoge resolutie online. Wij gebruiken hiervoor WeTransfer.

 

Wij hebben ook geïnvesteerd in opleidingen. Zo hebben al onze fotografen een uitstekende opleiding om je optimaal te bedienen. En last but not least is onze studio in Rotterdam een vermelding waard. Deze is optimaal en mooi ingericht voor professionele fotoshoots. Onlangs hebben wij behoorlijk wat geld geïnvesteerd in de inrichting. Zo hebben wij zo'n beetje alles in de studio onder handen genomen: van verwarming tot vloeren en van plafonds tot ramen. Je zult met veel plezier terugkijken naar jouw bezoek aan ons aan de Pleinweg 236A bij de Maastunnel. Eigenlijk zijn wij op een ideale plek gevestigd: op het snijpunt van Rotterdam Centrum en Zuid.