Je bruiloft verdient de beste fotograaf van Rotterdam.


Op deze foto zie je emoties tijdens een bruiloft in Rotterdam.
Rotterdammers hebben een nieuwe bruiloft fotograaf ontdekt.
Fotoshoot Rotterdam maakt een uitgebreide fotoreportage van je bruiloft met verschillende scenes, thema's.
Wij zullen met onze fotografen verschillende plekken bezoeken om jullie bruiloft op een magische manier vast te leggen.

Je trouwdag is één van de belangrijkste momenten uit jouw leven. En dit vraagt om een topfotograaf uit Rotterdam die dit perfect vastlegt.
Wij hebben verschilende bruiloft fotosessies gemaakt op herkenbare en minder prominente locaties van Rotterdam.
Om er zeker van te zijn dat alles goed loopt tijdens je trouwfotografie nemen wij altijd twee fototoestellen mee voor het geval er één mee ophoudt.
Wij verzorgen ook fotografie van homohuwelijken in Rotterdam en in heel Nederland.


Laten wij de mooiste plekken van Rotterdam achtergrond van jouw trouwfoto's zijn. Wat dacht je van de skyline van Rotterdam? Of jouw bruilofoto's op de Erasmusbrug, de Euromast of met de Rotterdamse haven als achtergrond? Vraag ons naar suggesties en ideeen.  Wij zullen de meest originele fotoshoot van jouw bruiloft verzorgen. 

 

Ons probleem was dat wij helemaal geen idee hadden waar en hoe onze shoot gemaakt moest worden. Moesten wij nou poseren? En waar moest de shoot gemaakt worden? Binnen, buiten? Ik ken Rotterdam wel maar had helemaal geen creatieve ideeen. Wij hebben eerst contact met Fotoshoot Rotterdam opgenomen. Wij kregen niet alleen een goed, betaalbaar aanbod. Fotoshoot Rotterdam heeft hele mooie tour langs verschillende plekken gepland. Er is een prachtig en uitvoerig fotoreportage van onze bruiloft gemaakt. Aneta, ik ben je eeuwig dankbaar!

Franciska van Dam-Kooistra, Rotterdam

Neem contact op met de beste bruiloft fotograaf van Rotterdam en Nederland. Wij zullen een passende offerte indienen voor je trouwerij.

Zie reviews over ons op:

Wij kunnen ook onze fotostudio in Rotterdam Zuid inzetten.
Tijdens je bruiloft fotografie in onze studio kun je je auto gratis parkeren.