Bruiloft Fotografie krijgt bij ons uniek karakter


Bekijk ons uitgebreide portfolio bruiloft fotografie die wij in Rotterdam aanbieden. Onze bruiloft fotografie hebben wij inmiddels overal mogen doen in Rijnmond.
Je ziet dat wij als fotograaf actief zijn in Rotterdam, Maassluis, Vlaardingen, Capelle.
Onze trouwfotograaf is ook actief in Rotterdam-Charlois, Ommoord, Zevenkamp, Rotterdam-Centrum.
Wij hebben ook trouwfotografie gedaan in de Rotterdamse haven.

Onze fotografen verzorgen jouw bruiloft tot in de puntjes.
Je kunt op korte termijn jouw trouwfotografie bij ons boeken.
Voor je gemak kun je je bruiloft fotografie bij ons online boeken.
Naast trouwfotografie kun je bij ons terecht voor alle soorten fotosessies zoals newborn, Cake Smash, etc.


Ik zit vol ideeën en ‘out-of-the-box’ suggesties. Ik zal je met zeer originele voorstellen verrassen. Maar ook jullie mening en wensen zijn voor mij net zo belangrijk. Met zoveel energie aan beide kanten komen wij samen wel uit.

 

Mijn doel met bruiloft fotografie is om jou volledig te ontzorgen. Naast mooie trouwfoto’s kun je van mij ook professionele visagie en zeer originele attributen voor jouw bruiloft verwachten. Je bespaart ook geld en tijd. Immers, je hoeft geen visagiste te zoeken en die apart, meestal veel meer, te betalen. Daarnaast hoef je niet op zoek te gaan naar attributen en gadgets voor je bruiloft fotografie. Bij mij heb je als het ware ‘one-stop-shop’. 

 

Ik wil met jou graag een aantal zaken m.b.t. jouw bruiloft wel van tevoren afstemmen. Denk hier niet alleen aan hele basale, praktische informatie zoals datum en tijdstip. Het is ook relevant hoe jullie trouwlocatie uitziet (is het donker of juist heel licht, hoe groot is het, etc.). Bij hele grote bruiloftshoots wil ik graag eerder toegang tot de locatie zodat ik de fotoapparatuur kan opstellen en mij kan oriënteren hoe ik de beste trouwfoto’s kan maken.  

 

Het kost nauwelijks moeite om deze voorbereiding te doen. Het levert echter een garantie dat jullie bruiloft fotografie van topkwaliteit zal zijn.

 

Wij hebben veel mogelijkheden m.b.t. jullie trouwshoot. Wij kunnen alleen het officiële gedeelte in het stadhuis of de kerk doen. Wij kunnen dit uitbreiden met de voorbereiding van jullie bruiloft (aankleden thuis, make-up, etc.). Wij kunnen daar ook het feestgedeelte aan toevoegen. En daarnaast kunnen wij een ‘dedicated’ bruiloftshoot buiten in de natuur of op een bijzondere locatie doen. Dit kan op een andere dag dan jullie bruiloft.

 

De duur van jullie trouwshoot is afhankelijk van het gekozen pakket. Zie hiervoor onze bruidspakketten.

 

Ik ben op jullie bruiloft uitstekend voorbereid. Zo heb ik sowieso twee fototoestellen bij mij. Dit doe ik om twee redenen. Ten eerste, het is voor mij handig om met verschillende lenzen jullie bruiloft te fotograferen dus het is praktisch als ik twee toestellen heb. Maar er is ook een ‘strategische’ reden hiervoor. De kans is erg klein, maar het zou kunnen dat één van de fototoestellen tijdens jullie trouwshoot het laat afweten. Dat is ook geen probleem. Ik heb het andere toestel. Voor zover ik weet ben ik de enige bruiloft fotograaf die deze ‘veiligheidsmarge’ hanteert.

 

Zie hier onze reviews (dit is maar een kleine greep uit alle reviews van Fotoshoot Rotterdam)

 

Aneta van Fotoshoot Rotterdam heeft een mooie shoot gemaakt van mijn trouwdag. Het was best intensief en vermoeiend omdat de shoot de voorbereidingen van mijn bruiloft, de ceremonie zelf en het feest erna omvatte. Dit heeft zij met veel energie aangepakt. De dag erna hebben wij nog een fotoshoot gedaan in de duinen van de Tweede Maasvlakte en in Brielle. Aneta is de beste fotograaf van Rotterdam. Of misschien de hele wereld!

Janneke de Groot, Trunhout

Je kunt met een gerust hart een bruiloftsreportage bij ons reserveren als je onze beoordeling ziet.

Zie reviews over ons op:

Op Facebook zie je dat wij de hoogste score hebben van alle bruiloft fotografen in Rotterdam.
Ook onze beoordeling op Google geeft aan dat je bij ons de beste kwaliteit bruiloft fotografie van Rotterdam krijgt.