www.Rotterdam-Photography.nl : onze studio richt zich voortaan ook op de Engelssprekende klanten en expats.


ons nieuwe logo

Met dit nieuwe merk willen wij het makkelijker maken voor de Engelssprekende klanten om ons te vinden. Deze klanten kunnen gebruik maken van onze mooie fotoshoots. Deze studio bevindt zich gewoon bij ons aan de Pleinweg 236A. De offerte is exact hetzelfde als bij ons en bevat o.a. newborn shoots, baby fotografie, Cake Smash, portretten en boudoir. Ook deze klanten kunnen gebruik maken van onze mooie attributen, decors en meubilair. 

Wij merken wel verschillen in de smaak en stijl van deze groep klanten. Men wil meer kleur, meer luxe, de shoot moet gewoon wat uitbundiger zijn. Of men kiest juist voor meer elegante, minimalistische fotosessie waarbij de nadruk ligt op stijl, design.

De strategie van Rotterdam Photography zal exact dezelfde zijn als die van ons. De nadruk ligt op kwalitatieve, betaalbare fotografie waar de klant (veel) waar voor zijn geld krijgt. Zo beginnen onze shoots daar bij pakketten van € 59. Je krijgt in dit kader 4 uitstekend bewerkte foto's. 

Welke nationaliteiten bezoeken onze studio (onder dat nieuwe merk)? Het zijn eigenlijk ontelbaar veel nationaliteiten, maar grosso modo kunnen wij een aantal nationaliteiten onderscheiden: Indiërs, Koreanen, Spanjaarden, Roemenen, Engelsen, Amerikanen, Oekraïners.