17 mei 2019 Bijzondere shoots op bijzondere plekken


Om een geweldig effect op de foto te krijgen kun je vaak een stukje muur, een brugoverspanning of rails gebruiken. In en rondom Rotterdam hebben wij veel oude, authentieke (industriële) gebouwen waar onze fotografen een geweldige shoot voor jou kunnen maken. En uiteraard kennen wij ze goed en hoef je zelf niet op zoek naar dergelijke locaties.

Je ziet hier een deel van de fotosessie. De klant heeft toestemming gegeven voor deze publicatie.


vrouw op de trap

Spoor, bruggen, haven, oude vervallen fabriekshallen lenen zich uitstekend voor een fotoshoot. Het geeft een bijzondere sfeer.


vrouw zit op de rails

De Waalhaven kan als een mooi, authentiek decor voor je fotosessie dienen.


fotograaf en de skyline van Rotterdam

Ideeën zat voor een unieke fotoshoot van jou! 


vrouw staart voor zich uit

Tegenwoordig zijn er steeds meer interessante locaties te vinden op Katendrecht en Wilhelmsplein.


Erasmusbrug als één van de iconen van de stad

Foto's op de Erasmusbrug; het lijkt een cliché maar is het niet. Mooie, authentieke dingen moet je koesteren. En 'oude liefde roest niet'. 


vrouw in een restaurant

gezin op de bank in een park

En uiteraard is Rotterdam niet alleen beton en staal. Er is veel groen in de stad. En er is water. Veel water. Zie enkele voorbeelden van onze fotosessies hieronder. 


zwangere vrouw in het groen

Onze fotografen zijn niet alleen ervaren als het gaat om hun vak. Zij kennen ook veel mooie plekken en zullen je hele interessante locaties voorstellen. zwangerschapsshoot in de duinen

Wij kennen de duinen van de Tweede Maasvlakte als eigen broekzak. 


mensen springen in de lucht

vrijgezellenshoot in de Maastunnel

portretshoot op SS Rotterdam

SS Rotterdam is een perfecte locatie voor fotoshoots. Echter, hier en op een aantal andere locaties moet je toestemming vragen om te mogen fotograferen. Of je moet een bedrag betalen. Stem daarom de locatie altijd af met ons. 


bekende vrouwelijke dj poseert

portret van een dame in de haven

In Rotterdam heb je dé ideale locatie van je portret shoot binnen 5 minuten gevonden. Of zelfs sneller.Bij ons heb je alle vrijheid en bepaal je wat er gebeurt. Maar wij kunnen jou instrueren en adviseren hoe je je moet opstellen, de locatie, etc. Dus al heb je helemaal geen idee waar, hoe en wat - je kunt altijd op onze ervaren fotograaf rekenen. En die haalt meer dan 1000% uit jou en jouw shoot. No worries!


Je kunt bij ons gebruik maken van professionele visagie en haarstyling.


Cadeaubonnen voor alle soorten fotoshoots; hét ideale geschenk

cadeaubon voor fotosessie