16 mei 2019 Wij weten waar je moet zijn in 010


Een fotograaf moet niet alleen goede foto's kunnen maken. Hij of zij moet nog meer talenten bezitten. Zo kennen wij Rotterdam als eigen broekzak. Immers, wij heten niet voor niets Fotoshoot Rotterdam.  En wij weten precies waar je moet zijn.  

Je ziet hier een deel van de fotosessie. De klant heeft toestemming gegeven voor deze publicatie.Of je je shoot in het centrum van de stad wilt laten doen, in het groen of aan het water; wij kennen veel mooie, iconische, herkenbare plekken. Wij weten niet alleen waar je moet zijn maar ook hoe je je (op beeld) moet opstellen om Rotterdam als geweldige achtergrond te krijgen.


man poseert voor Erasmusbrug

Alleen al als het gaat om de skyline deze stad kennen wij tientallen mooie locaties en hebben wij aanwijzingen voor je om je zodanig te laten poseren om een absoluut perfect eindresultaat te krijgen.


portretfoto van een vrouw

Overigens, de bekendste plekken zoals de Erasmusbrug, de Markthal, de Euromast kent iedereen en ze staan vaak op het programma. Maar er is meer. Veel meer in 010. 


zwangere vrouw voor een kasteel

Wat dacht je van het Zuiderpark met 't Landhuis De Oliphant, een kasteel uit de 17de eeuw of de Molen aan de Zandweg? Of de Europoort of de ECT? 


zwangere vrouw in het zand

Trouwens, er zijn zat prachtige locaties voor je fotosessie in heel Rijnmond en aan het strand. En zo kennen wij nog 1001 andere unieke plekken. Laat ons team fotografen je verrassen!meiden hebben vrijgezellenfeest

portretshoot met op Katendrecht

mevrouw lacht

vrijgezellenfeest in de Maastunnel

loveshoot van een koppel

portretshoot bij Hotel New York

Je kunt bij ons gebruik maken van professionele visagie en haarstyling.


Cadeaubonnen voor alle soorten fotoshoots; hét ideale geschenk

cadeaubon voor fotosessie